QWARTIER

ARCHITECTEN

 

Qwartier Architecten is gevestigd in Weert. Vanuit hier wordt gewerkt aan het realiseren van architectuur en stedebouwkundige opgaven.

 

Architectuur is van onschatbare waarde  voor de kwaliteit van ons leven. Wij richten ons daarom niet allen op gebouwen en de gebouwde omgeving maar vooral ook op de mensen. Door gebruikers en opdrachtgevers actief te betrekken bij een ontwerp wordt het conventioneel  denken doorbroken, worden samen creatieve kansen ontdekt en blijft iedereen geïnspireerd. Wij werken daarom niet met een vooringenomen eindbeeld, stijl of handschrift, maar staan open voor een interactie en synthese. Het resultaat is een ontwerp met een duidelijke identiteit.

Wij zijn ervaren in het ontwerpen van energiezuinige en energieneutrale gebouwen. Hierdoor ontstaan gebouwen die toekomstproof  zijn en dus toekomstwaarde hebben.

De opdrachtportefeuille bestaat uit een spectrum van woon-en retail omgevingen in landelijke en stedelijke context: van villa tot seriematige woningbouw, van winkeluitbreiding tot nieuwbouw van retail inclusief parkeervoorzieningen, van verbouwing tot uitbreiding, van horeca tot utilteitsbouw.

PAUL ARNOLDUS

PROJECTMANAGER/TEKENAAR

ROB MEUWISSEN

ARCHITECT